Nagelstyliste Wageningen | Be Polished by Glennys

Op zoek naar een professionele nagelstyliste in regio Wageningen? Zoek niet verder! Mijn nagelstudio is gevestigd in Veenendaal, slechts 10 minuutjes rijden vanaf Wageningen.

Behandelingen De prijslijst
×
Be Polished By Glennys

Nagelstyliste Wageningen

Be Polished By Glennys is het gezelligste en meest persoonlijke nagelsalon van regio Wageningen. Mijn doel is om te blijven verbeteren en up-to-date te zijn als het gaat om de laatste trends.

Nagellak

Prijslijst

Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen en nagelstyling. Klik op ‘mijn prijslijst’ om te kunnen zien wat de tarieven zijn die ik hanteer. Naast de behandelingen kun je bij mij ook terecht voor losse producten.

Mijn werk

Mijn werk

Ik ben super trots dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Wil je zien wat ik kan? Bekijk dan naar mijn portfolio. Je kunt ook mijn Instagram volgen voor meer van mijn werk.

Nagelstyliste Be Polished

Als professioneel nagelstyliste stel ik strenge eisen aan de kwaliteit Het is een jong en frisse nagelsalon aan huis met creatieve ideeën voor een leuke prijs. Kom je bij mij langs? Betalen kan via Tikkie, contant of pin.

Bekijk mijn portfolio

Algemene informatie

Ik werk vanuit huis. Mijn studio is gevestigd in Veenendaal West. Ieder jaar neem ik deel aan diverse trainingen en cursussen om continu te werken aan mijn skills. Ik wil alleen het beste voor mijn klanten. Wil je meer weten over mij of het bedrijf? Neem dan contact op via het contactformulier.

Ga naar contact

Urban Nails