Menu

Nagelstyliste Wageningen | Be Polished by Glennys

Op zoek naar een professionele nagelstyliste in regio Wageningen? Zoek niet verder! Mijn nagelstudio is gevestigd in Veenendaal, slechts 10 minuutjes rijden vanaf Wageningen.

Behandelingen Prijslijst

Nagelstudio Ede

Be Polished By Glennys is het gezelligste en meest persoonlijke nagelsalon van regio Wageningen. Mijn doel is om te blijven verbeteren en up-to-date te zijn als het gaat om de laatste trends.

Mijn salon

Prijslijst

Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen en nagelstyling. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk de prijslijst van 2020.

Mijn prijslijst

Mijn werk

Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Mijn passie ligt dus ook hier. Wil je mijn creaties bekijken? Ga dan naar mijn portfolio. Volg als je geïnteresseerd bent ook mijn Instagram.

Bekijk mijn werk

Recent werk

Urban Nails Official Certified: Star Salon

Be Polished By Glennys, nagelstudio Veenendaal, stelt strenge eisen aan de kwaliteit van het werk en materialen. Ik wil niks anders dan het allerbeste voor jou en jouw nagels.

Nagelstudio Veenendaal

Nagelstudio in Veenendaal gezocht? Zoek niet verder. Be Polished by Glennys is een jong en frisse nagelsalon met creatieve ideeën voor een leuke prijs.

Prijslijst

Je kunt voor mij terecht voor een simpele nagellak, maar ook voor complexe motieven. Daarnaast veil ik alles netjes en werk ik je nagelriemen bij.

Enthousiast door mijn werk?

Maak een afspraak

Nagelsalon Veenendaal