Nagelstudio Ede

Nagelstudio Ede gezocht? Be Polished by Glennys

Op zoek naar een professionele nagelstudio in Ede? Hier ben je op de juiste plek! Mijn nagelstudio is gevestigd in Veenendaal, slechts 10 minuutjes rijden vanaf Ede.

Behandelingen De prijslijst
×
Nagelstudio Veenendaal

Nagelstudio Ede

Be Polished By Glennys is de leukste nagelsalon in de buurt van Ede. Ik volg regelmatig trainingen om zo de beste te worden in mijn vak. Ook ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent nagelstyling.

Nagellak

Prijslijst behandelingen

Je kunt bij mij terecht voor diverse professionele behandelingen zoals kunstnagels, gel polish full colour en het repareren van nagels. Benieuwd naar de kosten? Bekijk de prijslijst van 2020.

Mijn werk

Mijn werk

Ik ben super trots op mijn creaties en dat deel ik graag met je. Bekijk mijn portfolio om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Volg me gelijk even op Instagram (als je dat wilt) om op de hoogte te blijven!

Over Be Polished

Be Polished is een professionele nagelstudio aan huis. Nagelstyling begon voor mij als een hobby maar toen dacht ik: Waarom begin ik geen nagelstudio? Sindsdien ben ik een professionele nagelstyliste. Ik werk met het merk ‘Urban Nails’. Mijn doel is om een klant met een glimlach te zien vertrekken.

Bekijk mijn portfolio

Of neem een kijkje op mijn Instagram: bepolished.byglennys

Nagelstudio Ede

Ik ben een ervaren nagelstyliste in de buurt van Ede. Bij mij kun je terecht voor Nail Art, Gel Polish, Manicure en Arcyl en next gel nagels. Maar ik kan je nagels ook repareren en oude nagels verwijderen. Mijn nagelstudio aan huis is volledig ingericht met professionele materialen en apparatuur. Heb je interesse? Klik op de knop hieronder.

Ga naar contact

Urban Nails