Menu

Nagelstudio Ede gezocht? Be Polished by Glennys

Op zoek naar een professionele nagelstudio in Ede? Hier ben je op de juiste plek! Mijn nagelstudio is gevestigd in Veenendaal, slechts 10 minuutjes rijden vanaf Ede.

Behandelingen Prijslijst

Nagelstudio Ede

Be Polished By Glennys is de leukste nagelsalon in de buurt van Ede. Ik volg regelmatig trainingen om zo de beste te worden in mijn vak. Ook ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent nagelstyling.

Mijn salon

Prijslijst

Je kunt bij mij terecht voor diverse professionele behandelingen zoals kunstnagels, gel polish full colour en het repareren van nagels. Benieuwd naar de kosten? Bekijk de prijslijst van 2020.

Mijn prijslijst

Mijn werk

Ik ben super trots op mijn creaties en dat deel ik graag met je. Bekijk mijn portfolio om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Volg me gelijk even op Instagram (als je dat wilt) om op de hoogte te blijven!

Bekijk mijn werk

Recent werk

Urban Nails Official Certified: Star Salon

Be Polished By Glennys, nagelstudio Veenendaal, stelt strenge eisen aan de kwaliteit van het werk en materialen. Ik wil niks anders dan het allerbeste voor jou en jouw nagels.

Nagelstudio Veenendaal

Nagelstudio in Veenendaal gezocht? Zoek niet verder. Be Polished by Glennys is een jong en frisse nagelsalon met creatieve ideeën voor een leuke prijs.

Prijslijst

Je kunt voor mij terecht voor een simpele nagellak, maar ook voor complexe motieven. Daarnaast veil ik alles netjes en werk ik je nagelriemen bij.

Enthousiast door mijn werk?

Maak een afspraak

Nagelsalon Veenendaal