Menu

Manicure Veenendaal | Be Polished by Glennys

Manicure Veenendaal? Wil je jouw handen lekker vertroetelen? Be Polished by Glennys werkt met de beste producten voor handen, nagelriemen en nagels.

Behandelingen Prijslijst

Manicure Veenendaal

Welkom bij Be Polished by Glennys! Als het gaat om manicure en nagelstyling ben ik de persoon die jou kan helpen. Naast gezelligheid heb ik ook creatieve ideeën die ik met je wil delen om zo de perfecte behandeling te geven aan jou.

Mijn salon

Prijslijst

Ik kan verschillende nagel/handbehandelingen geven. Een goede sfeer vind ik ook belangrijk. De prijzen van de behandelingen staan op de prijslijst van 2020.

Mijn prijslijst

Mijn werk

Als nagelstyliste ben ik erg blij en trots op mijn werk. De creativiteit en het klantcontact maakt het zo leuk voor mij. Ben je benieuwd naar mijn creaties? Kijk dan even op mijn portfolio en als volg me gelijk op Instagram wanneer je het leuk vindt.

Bekijk mijn werk

Recent werk

Urban Nails Official Certified: Star Salon

Be Polished By Glennys, nagelstudio Veenendaal, stelt strenge eisen aan de kwaliteit van het werk en materialen. Ik wil niks anders dan het allerbeste voor jou en jouw nagels.

Nagelstudio Veenendaal

Nagelstudio in Veenendaal gezocht? Zoek niet verder. Be Polished by Glennys is een jong en frisse nagelsalon met creatieve ideeën voor een leuke prijs.

Prijslijst

Je kunt voor mij terecht voor een simpele nagellak, maar ook voor complexe motieven. Daarnaast veil ik alles netjes en werk ik je nagelriemen bij.

Enthousiast door mijn werk?

Maak een afspraak

Nagelsalon Veenendaal