Manicure Veenendaal

Manicure Veenendaal | Be Polished by Glennys

Manicure Veenendaal? Wil je jouw handen lekker vertroetelen? Be Polished by Glennys werkt met de beste producten voor handen, nagelriemen en nagels.

Behandelingen De prijslijst
×
Be Polished By Glennys

Manicure Veenendaal

Welkom bij Be Polished by Glennys! Als het gaat om manicure in Veenendaal ben ik de persoon die jou kan helpen. Met een jarenlange ervaring weet ik zeker dat ik jou kan helpen aan mooie nagels.

Nagellak

Prijslijst

Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen. De prijzen van de behandelingen staan op de prijslijst van 2020. Is dit iets voor jou? Voel je vrij om contact op te nemen.

Mijn werk

Mijn werk

Als nagelstyliste ben ik erg trots op mijn werk. De creativiteit maakt het zo leuk voor mij. Ben je benieuwd naar mijn creaties? Bekijk mijn portfolio of neem een kijkje op mijn Instagram.

Manicure Veenendaal

Manicure in Veenendaal nodig? Zoek niet verder. Be Polished by Glennys is een jong en fris bedrijf in Veenendaal-west. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, je kunt het niet beter treffen. Bij mij ben je verzekerd van het beste resultaat.

Maak een afspraak

Bij Be Polished by Glenny’s kun je altijd rekenen op een goede behandeling. Ik streef namelijk naar perfectie en ik stel strenge eisen voor mijn behandelingen. Ook kun je hier terecht voor gezelligheid.

Maak een afspraak

Urban Nails