Menu

Beautysalon Veenendaal | Be Polished by Glennys

Beautysalon Veenendaal gezocht? Zoek niet verder. Je kunt terecht bij Be Polished by Glennys voor diverse behandelingen tegen een leuke prijs.

Behandelingen Prijslijst

Beautysalon Veenendaal

Beautysalon Be Polished by Glennys is dé beautysalon aan huis in Veenendaal. Bij mij staat gezelligheid en kwaliteit centraal. Je rijkste fantasieën kan ik creëren op jouw nagel en ik kan ook je wenkbrauwen doen.

Mijn salon

Prijslijst

Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen zoals manicure, paraffine bad, het repareren van nagels en producten van Dadi. Benieuwd naar de kosten? Bekijk de nieuwe prijslijst van 2020.

Mijn prijslijst

Mijn werk

Ik ben super trots op mijn creaties en dat deel ik graag met je. Bekijk mijn portfolio om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Klik op ‘bekijk mijn werk’ als je benieuwd of geïnteresseerd bent.

Bekijk mijn werk

Recent werk

Urban Nails Official Certified: Star Salon

Be Polished By Glennys, nagelstudio Veenendaal, stelt strenge eisen aan de kwaliteit van het werk en materialen. Ik wil niks anders dan het allerbeste voor jou en jouw nagels.

Nagelstudio Veenendaal

Nagelstudio in Veenendaal gezocht? Zoek niet verder. Be Polished by Glennys is een jong en frisse nagelsalon met creatieve ideeën voor een leuke prijs.

Prijslijst

Je kunt voor mij terecht voor een simpele nagellak, maar ook voor complexe motieven. Daarnaast veil ik alles netjes en werk ik je nagelriemen bij.

Enthousiast door mijn werk?

Maak een afspraak

Nagelsalon Veenendaal