Beautysalon Ede

Beautysalon nabij Ede: Be Polished By Glennys

Gezelligheid en kwaliteit. Twee begrippen die hand in hand gaan in mijn beautysalon nabij Ede. Mijn salon is gevestigd in Veenendaal, slechts 10 minuutjes rijden vanaf Ede.

Behandelingen De prijslijst
×
Be Polished By Glennys

Beautysalon Ede

Bij Beautysalon Be Polished gaan we voor het beste resultaat. Perfectionisme vind ik in dit vak erg belangrijk. Mijn doel is om de klant met een lach te zien vertrekken.

Nagellak

Prijslijst

Naast het verzorgen van Manicures, Nail Art, Gel Polish en Arcyl en Next gel nagels verkoop ik ook producten van Dadi. Ook kun je bij mij je wenkbrauwen laten doen. Bekijk nu de nieuwe prijslijst van 2020.

Mijn werk

Mijn werk

Het zou leuk zijn als je een kijkje zou nemen in mijn portfolio. Ik ben erg trots op wat ik heb gemaakt en zou graag jouw mening willen horen. Vind je mijn creaties leuk? Start met volgen op Instagram en Facebook.

Beautysalon Be Polished

Een aantal jaar terug ben ik begonnen met mijn eigen nagelsalon. Dit begon als hobby en werd uiteindelijk mijn werk. Vol blijdschap sta ik nu elke ochtend op om mijn klanten de mooist mogelijke nagels en/of wenkbrauwen te geven! Je kunt voor mij terecht voor een simpele nagellak, maar ook voor complexe motieven. Daarnaast veil ik alles netjes en werk ik je nagelriemen bij.

Maak een afspraak

Enthousiast door mijn werk? Je kunt eenvoudig een afspraak maken door op de volgende knop te drukken!

Maak een afspraak

Urban Nails