Menu

Be Polished by Glennys. Beautysalon nabij Ede

Gezelligheid en kwaliteit. Twee begrippen die hand in hang gaan in mijn beautysalon nabij Ede. Mijn salon is gevestigd in Veenendaal, slechts 10 minuutjes rijden vanaf Ede.

Behandelingen Prijslijst

Beautysalon Ede

Bij Beautysalon Be Polished gaan we voor het beste resultaat. Perfectionisme vind ik in dit vak erg belangrijk. Mijn doel is om de klant met een lach te zien vertrekken.

Mijn salon

Prijslijst

Ik verzorg Manicures, Nail Art, Gel Polish en Arcyl en Next gel nagels. Benieuwd naar de kosten? Bekijk de prijslijst van 2020.

Mijn prijslijst

Mijn werk

Het zou leuk zijn als je een kijkje zou nemen in mijn portfolio. Ik ben erg trots op wat ik heb gemaakt en zou graag jou mening willen horen. Vind je mijn creaties leuk? Start met volgen op Instagram.

Bekijk mijn werk

Recent werk

Urban Nails Official Certified: Star Salon

Be Polished By Glennys, nagelstudio Veenendaal, stelt strenge eisen aan de kwaliteit van het werk en materialen. Ik wil niks anders dan het allerbeste voor jou en jouw nagels.

Nagelstudio Veenendaal

Nagelstudio in Veenendaal gezocht? Zoek niet verder. Be Polished by Glennys is een jong en frisse nagelsalon met creatieve ideeën voor een leuke prijs.

Prijslijst

Je kunt voor mij terecht voor een simpele nagellak, maar ook voor complexe motieven. Daarnaast veil ik alles netjes en werk ik je nagelriemen bij.

Enthousiast door mijn werk?

Maak een afspraak

Nagelsalon Veenendaal